Čokoládová Tretra 2020

Máme za sebou štvrťfinálové kolo Čokoládovej tretry 2020. Presun májového termínu na prázdniny nebol príliš šťastné riešenie, ale i napriek tomu pre náš klub celkom úspešné. Z 22 zúčastnených našich najmladších až 12 postúpilo na slovenské finále.

Asi najväčším zážitkom bolo fotenie s majstrom Európy – Jankom Volkom, ktorý bol na“ roztrhanie“.

Najviac sa darilo bratom Michalkovým. Starší Dominik, ktorý už okúsil atmosféru medzinárodného finále na Zlatej tretre v Ostrave, tentokrát vyhral beh na 200m a mladší Samko finišoval na 100m na 2. mieste, len o 5 stotiniek za víťazom. A keby sa počas behu nezatúľal do susedovej dráhy, určite by tiež vyhral svoju kategóriu.

Dve druhé miesta (300m + vortex) si vybojovala Hanka Graffingerová a ďalšie druhé miesto si vybehala na 100m Lilly Kadlečíková.

Okrem nich postúpili ešte: Tiffany Tanková, Lucka Koči, Marcelka Šurganová, Jakubko Gadomský, Natálka Holúbeková, Gabika Masaryková, Filipko Streška a Leon Polkan.

Gratulujeme a držíme palce v Košiciach!

Správy Facebook

2 hours ago

Niekoľko našich detí sa v nedeľu vybralo do Rakúska na 11. medzinárodný Erich-Straganz sen. - Memorial do Phönix-Sportplatz Schwechat.Na bedni Niki Mihokova 🥇800m a 🥈60m pr. a Mišo Boháč 🥈800m a 🥈60m pr.Gratulácia 🥰S finančnou podporou MČ Petržalka a Bratislava - hlavné mesto SR 💚 ... See MoreSee Less
View on Facebook

Najčítanejšie

O nás

Sme partia trénerov, ktorí si behanie a tréning užívajú. A snažíme sa, aby si z toho mal radosť aj Ty. Či už chceš schudnúť, byť fit, rád športuješ v skupine rovnako naladených ľudí, chceš zažívať príjemné pocity z dosiahnutia svojich cieľov alebo chceš vyhrávať.
Čokoľvek z toho motivuje Teba, pomôžeme Ti s tým. Príď ku nám a presvedč sa